GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER

Search:

Type: Posts; User: lmin2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Thread: engine sluggish

    by lmin2
    Replies
    9
    Views
    1,395

    2000 suburban 1500 5.3l...I had the same problem...

    2000 suburban 1500 5.3l...I had the same problem for a long time.(almost 3 years) Was told by GM dealer it was a fuel pump...Fuel pressure regulator showed none of the normal symptoms. Finally I took...
  2. Replies
    5
    Views
    3,456

    Hey suburban owners. I love this site. I have...

    Hey suburban owners. I love this site. I have made a lot of fix's and upgrades with your help but I have one issue that I cannot put my finger on. My 2000 suburban hesitates and shifts into overdrive...
  3. Replies
    1
    Views
    1,912

    Hey suburban owners. I love this site. I have...

    Hey suburban owners. I love this site. I have made a lot of fix's and upgrades with your help but I have one issue that I cannot put my finger on. My 2000 suburban hesitates and shifts into overdrive...
  4. Replies
    18
    Views
    10,741

    spectre intake

    I have the entire set-up--bought it from autozone works great..definately feel the throttle response..
  5. Replies
    1
    Views
    1,912

    2000 5.3 suburban hesitation

    Hey suburban owners. I love this site. I have made a lot of fix's and upgrades with your help but I have one issue that I cannot put my finger on. My 2000 suburban hesitates and shifts into...
  6. Thread: Dashboard

    by lmin2
    Replies
    2
    Views
    978

    Your reply was just what i needed..this site is...

    Your reply was just what i needed..this site is great..some very knowledgable folks..Thanks Zippy!!
  7. Thread: Dashboard

    by lmin2
    Replies
    2
    Views
    978

    Dashboard

    Can anyone give me instructions on how to remove a 2000 Suburban dashboard..Thanks
  8. Replies
    10
    Views
    7,933

    try cleaning your idle air sensor..that worked...

    try cleaning your idle air sensor..that worked for me..
Results 1 to 8 of 8