GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER

Search:

Type: Posts; User: SmoothieII

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    725

    Fuel Spraying...

    I have fuel spraying directly onto my exhaust pipe. There is a small nipple where a hose clearly goes onto right next to the wiring harness for my fuel tanks. I would say that it is no smaller than a...
  2. Replies
    1
    Views
    640

    Light troubles

    My tail lights, rear blinkers, and brake lights just gave up. When I use my blinker both rear lights flash very slowly, some times not at all. Not sure what the problem is. Help me please!
  3. Replies
    2
    Views
    609

    Timing troubles with my 83

    I just went to time my pick-up today after a major tuneup and was surprised to see that the timing tab was gone. I went and purchased another tab only to find out that just any tab off any 350 chevy...
  4. USN 4 years just got out in August

    USN 4 years just got out in August
  5. Thread: No throttle

    by SmoothieII
    Replies
    2
    Views
    569

    Thanks man it seems like the cable came out of...

    Thanks man it seems like the cable came out of the top of the rod coming out the back of the pedal
  6. Replies
    3
    Views
    776

    83 K20 Basics?

    Just picked up a super clean 83 K20 due to recent theft of my 04 anyways the truck runs great and seems to shift perfectly i was just wondering what are some things that I should do to the vehicle...
  7. Thread: No throttle

    by SmoothieII
    Replies
    2
    Views
    569

    No throttle

    I just bought a CLEAN 1983 K20 with a 5.7L 350 and a Hydro Turbo 350, Proble is went out to start it today and the accelerator cable came out of the pedal. At least I am pretty sure that is what...
Results 1 to 7 of 7