GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER

Search:

Type: Posts; User: YotaLuver

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Thread: no sound?

    by YotaLuver
    Replies
    14
    Views
    2,089

    Check Stereo Amplifier

    My stock Delco Amplifier went out and caused the radio to not have sound (it also had a 1st gen On-Star which I removed). I replace the stock radio with a HD reciever; couldn't be happier.
  2. Replies
    4
    Views
    1,478

    Been there, done that

    My crankshaft position sensor went out and it killed the engine. Had it replaced...there is a special replacement procedure. It's in the Chilton manual. My mechanic took care of this for me.
  3. Thread: New to forum

    by YotaLuver
    Replies
    17
    Views
    1,645

    Codes

    Got the codes: PO0420 and PO0430. Any thoughts on starting to trouble shoot before spending lots of cash chasing down the problem?
  4. Thread: New to forum

    by YotaLuver
    Replies
    17
    Views
    1,645

    SeaFoam

    I misted some SeaFoam (after replacing the steering wheel sensor--felt like driving on MN ice- and it worked), with the battery re-connected the light is off. I'll have to drive it some more to...
  5. Thread: New to forum

    by YotaLuver
    Replies
    17
    Views
    1,645

    MAF dirty from air filter oil?

    Could I send a mist of SeaFoam thru the MAF to try and clean it up??
  6. Replies
    5
    Views
    4,613

    Amp location

    My Delco factory installed amp was under the blower, passenger side, in a blck box. I always wondered what was inside there and found out when the amp died.
  7. Thread: New to forum

    by YotaLuver
    Replies
    17
    Views
    1,645

    Near San Antonio

    I live in the growing city of Cibolo. It's about 20 miles up the road from San Antonio.
  8. Thread: New to forum

    by YotaLuver
    Replies
    17
    Views
    1,645

    New to forum

    Hello all from near San Antonio Texas!

    I've put 128,000+ miles on my 1999 Chevy Suburban LT since I bought her in 2003. She's had several break downs but has never failed me on a long trip...
  9. Replies
    4
    Views
    2,197

    Thanks

    Yes the radio sounds great and it really doesn't bother me too much that the ceiling speakers are not working. I will probably buy some replacement speakers or just run some new wires and splice...
  10. Replies
    4
    Views
    2,197

    Help with rear ceiling speakes

    I have the JVC radio installed with front and rear door speakers working fine, howvever, the rear ceiling speakers are not working.

    How do the speakers connect up front? Where can I tap into and...
  11. Replies
    4
    Views
    2,197

    Option B taken

    Well, for those of you that care I have found the elusive amplifier...wait on it...it was hiding in plan sight: below the blower fan on the passenger side, inside it's own little black box (Delco...
  12. Replies
    4
    Views
    2,197

    Radio fades out after 2 secs

    New guy to the site. Just spent an hour reading/searching for an answer to my problem; couldn't find one so here it goes:

    I have a '99 4X4 Chevy Suburban LT, 5.7L, auto, leather, 1st Gen OnStar...
Results 1 to 12 of 12