GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Default "SERVICE 4WD" message

    im still getting used to how to post new threads so sorry if this is already on here.

    i was playing witht he 4wd on auto one day to see how well it worked and after i put it back in 2wd it said service 4wd on HUD, it wouldnt even let me put it in 4wd. i went home thinking i had broken somethin. went inside ate after bout an hour i came back out and thought i would give it another go...worked jus fine i even went out and played in the mud some and didnt give me any engine codes or anything. jus like it never happened...anbody else have this problem ever?

  2. #2

    Default

    i shut my truck off with auto on and it did the same thing. i thought the same....great i broke something. but when i stopped to get gas, shut her off came back and got back on the road light was gone. only thing i can think of is that i shifted it into auto when i was on the freeway so maybe that set something off.

Similar Threads

  1. "Service Brake System" message
    By redneckarmyMP in forum General Chevy & GM Tech Questions
    Replies: 3
    Last Post: 05-10-2012, 08:15 PM
  2. 2001 suburban with "service 4wd" on dash message light
    By junktrux in forum Chevy Suburban Forum (GMC Yukon XL)
    Replies: 1
    Last Post: 10-28-2010, 04:58 PM
  3. 1999 Silverado - "Security" message stays on
    By Gotechslack in forum Chevy Silverado Forum (GMC Sierra)
    Replies: 5
    Last Post: 03-25-2010, 03:02 PM
  4. 03 "Service 4 wheel drive" message
    By 03z71ls in forum Member Introductions
    Replies: 11
    Last Post: 09-26-2009, 12:09 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •