GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER
Results 1 to 8 of 8

Threaded View

  1. #1

    Default Electrical issue?

    Hey guys, whats the best way to test the electrical system on my 94k1500. I have been noticing that when I have all my accessories on (defroster-full blast, headlights, and radio) my amps gauge is close to 9 when it should run around 14. When I brake or use my blinkers, its goes even lower. I have a brand new battery (3 months) and my alternator test positive. Any suggestions?

    Also, I dont know if this is electrical related, but my horn sounds weak. Its a very low pitch sound. When I honk the horn, its drops my amps as well.
    Last edited by jsmith4816; 01-04-2013 at 08:31 PM. Reason: Grammar
    -K&N Air Filter


Similar Threads

  1. electrical issues?
    By nitz0422 in forum General Chevy & GM Tech Questions
    Replies: 4
    Last: 01-06-2012, 10:59 AM
  2. Electrical Issues
    By horsemanmike in forum GM Electrical Tech
    Replies: 3
    Last: 07-22-2011, 09:44 AM
  3. Electrical Issues
    By focal318 in forum General Chevy & GM Tech Questions
    Replies: 2
    Last: 08-29-2009, 10:57 PM
  4. Electrical Issues
    By ChevyFan in forum Chevy Silverado Forum (GMC Sierra)
    Replies: 10
    Last: 12-03-2008, 08:52 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •