GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Default 04 Colorado misfire issue

    Dear Forum
    I own a 2004 Colorado and last week the service engine light came on and it started running rough. I had a mechanic friend hook it to the OBD II tester and it showed codes 0300 and 0506. I changed all of my spark plugs and cleaned my throttle body. It contiued to run rough and the service engine light was still on with same codes present. Ive checked everything there is to check and have replaced what appeared to be a bad ignition coil. STILL RUNNING ROUGH AND SERVICE ENGINE LIGHT ON. IT NOW BLINKS WHEN I AM DRIVING. PLEASE HELP!!!!!!!!

  2. #2

    Default

    Welcome to the G M T C ! If you don't get some help soon, try posting in one of the "Tech." forums. Good luck!


    2010 Z/71 Colorado C/C
    Black 4X4 w/5.3L V8
    ===============
    2007 Winnebago Adventurer
    w/8.1L Chevy & Allison 6spd.
    Canyon Lake, Texas

Similar Threads

  1. AC knob only works on full power/ strange fuel issue today-2004 Colorado
    By tom ruth in forum Chevy Truck Talk & GM News
    Replies: 1
    Last: 07-19-2012, 10:30 PM
  2. 5.7L suburban misfire issue
    By maxpayne23 in forum General Chevy & GM Tech Questions
    Replies: 2
    Last: 11-07-2011, 09:19 AM
  3. Replies: 0
    Last: 07-14-2010, 09:50 PM
  4. 2004 colorado 4x4 issue
    By jrmco1 in forum Chevy Colorado Forum (GMC Canyon)
    Replies: 2
    Last: 10-21-2009, 03:08 PM
  5. 2004 Colorado running issue.....
    By bgmotorsports in forum Chevy Colorado Forum (GMC Canyon)
    Replies: 0
    Last: 03-24-2009, 05:58 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •