GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER
Results 1 to 10 of 11

Threaded View

  1. #1

    Default I Bought a '95 TBI 5.7L with "resistors" stubbed into the injector power leads...WTH?

    Greetings -

    As stated in the title, I bought my '95 Suburban with what looks to be resistors (fusible links?) wired into each injector. I'll try to get a photo posted as soon as possible, to show exactly what I am describing. In the meantime, has anyone ever heard of such a thing? If so, why? I've been stumped for a while now. The truck has a 'stumble' @ idle, under forward / reverse gear mode while at a stop...could these be reason for the 'stumble'? I've posted a picture in my 'Garage' area, under the 'Under the hood' category. Any ideas? Crazy I tell ya...
    Last edited by Dana Joe; 01-25-2013 at 05:16 PM.
    Dana Joe
    Phoenix, AZ
    HOOK 'EM HORNS!

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last: 04-20-2014, 05:42 AM
  2. Replies: 2
    Last: 12-17-2012, 12:29 PM
  3. 98 Tahoe ignition in "run" doesn't power fuses
    By Rascl93 in forum GM Powertrain
    Replies: 2
    Last: 05-15-2012, 08:32 AM
  4. 2003 Suburban "Reduced engine power"
    By medicjack in forum Chevy Suburban Forum (GMC Yukon XL)
    Replies: 1
    Last: 02-12-2010, 11:10 PM
  5. Electrical power "slip" problem on 95 burb [Expired Topic]
    By MN_Burbon in forum Chevy Suburban Forum (GMC Yukon XL)
    Replies: 6
    Last: 08-03-2006, 11:41 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •