GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER
Results 1 to 1 of 1

Threaded View

  1. #1

    Default Throwing codes 171 and 172 02 sensor wire?

    I just got done rebuilding my 5.3 out of the 2007 Trailblazer. Now I've got it all put back together and I've got codes 171 and 172 and that is all I have, I think its the cord to my 02 Sensor wire for bank one. Can it be anything else? I did notice that it looked like the wire got squished not the connector but just the wire itself that is on the harness not the sensor.

    Its 171 which is bank one lean
    and 172 bank one rich

    Thanks for the help!
    Last edited by Ryan07; 02-06-2013 at 08:37 PM.

Similar Threads

  1. Losing power, throwing PO131 and PO151 codes when pulling a trailer.
    By boycbronco in forum Chevy Suburban Forum (GMC Yukon XL)
    Replies: 13
    Last: 03-13-2013, 05:09 PM
  2. 1999 Chevy K1500 throwing 3 similiar codes:p0134,p0154 & p0155
    By Keeta in forum General Chevy & GM Tech Questions
    Replies: 5
    Last: 09-05-2012, 03:23 PM
  3. obd2 codes throwing me off
    By greasemonkey in forum General Chevy & GM Tech Questions
    Replies: 2
    Last: 02-28-2010, 01:46 PM
  4. 1 wire to 3 wire o2 sensor conversion
    By L0sts0ul in forum Chevy Suburban Forum (GMC Yukon XL)
    Replies: 2
    Last: 06-26-2009, 10:30 PM
  5. wire codes for 1999 silverado
    By zach91 in forum Audio, Video & Gadget Tech
    Replies: 2
    Last: 01-23-2008, 07:12 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •