GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER
Results 1 to 6 of 6

Thread: I need help....

  1. #1

    Default I need help....

    So, I'm logged into the forum. I can view new posts, start new threads but when I try to go to my profile, it says What's the deal?

  2. #2

    Default

    When people quote me and I get the little notification at the top right, I'll click on it and get that exact same message. This only happens on my work computer using IE.
    Clint (TX) 2001 Silverado LS 4.8L auto 2wd ECSB [GARAGE]
    Gasoline or gunpowder: If you ain't burning one, you ain't having fun!
    NRA Endowment Member 5 24 48 88 - Hendrick Motorsports FTW!

  3. Thanks 95C1500 thanked for this post
  4. #3

    Default

    I stopped using IE for this site because I could never hit enter to start a new line and other issues. Try a different browser - chrome or firefox
    David
    2004 Silverado 2500 Crew Cab 4x4, AMSOIL EA air filter, Granatelli MAF sensor, Throttle body spacer, Magnaflow exhaust (true dual to 2 in 1 out muffler), 6" ProComp lift (add a leaf and 5" superlift rear block), Bilstein shocks, 35's (Cooper Disoverer ST) and 4.10 gears, Rhino Liner, EGRUSA fender Flares and widow visors, extended stainless steel brake lines, firestone airbags w/onboard air compressor, Pioneer Avic X940BT navigation, Accel backup camera.
    http://www.gmtruckclub.com/forum/sho...Silverado-2500
    1960 Land Rover Series II 88
    2001 Pontiac Sunfire
    2013 Toyota Avalon Limited (Wife's Car)
    NRA Life Member

  5. Thanks 95C1500 thanked for this post
  6. #4

    Default

    I've never been able to hit enter and start a new line. I thought it was weird and it was just the way the forum is set up... But I've never had this problem until now...

  7. #5

    Default

    IE is junk, I've used Firefox for as long as I can remember. Much less problems
    Dallas Rourke Smith
    1993 Chevrolet K1500
    - Regular Cab, Long bed - 5.7L 350CI Small Block V8 - 3.42 Gear Ratio - Built at Fort Wayne Assembly Plant, Indiana

  8. #6

    Default

    I believe the issue is just some new patches and updates that are in progress. I know that Steve is likely aware of the issue and is working his butt off to find fixes because of how dedicated his is to this site.

    I use exclusivity Chrome because I can sync everything between all my devices. My girlfriend uses Firefox and so far it is messing up her computer some how which it shouldn't.

    1996 Chevy Tahoe LT 5.7L V8 4X4 205,000+ miles. Built proudly at Janesville Assembly in Janesville, Wisconsin
    Basic mods: Lights all over, bunch of electrical work, and a couple cooling mods.

    Check out my other mods in My Garage: http://www.gmtruckclub.com/forum/sho...t-Tahoe-4-Door

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •