GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER
Results 1 to 4 of 4

Threaded View

  1. #1

    Default Speedo, Cruise, Heater blower stopped working

    Hi.

    1990 Suburban 4x4 1/2 tonne:

    The other morning my speedometer, and cruise control stopped working. The heater blower did too, but I don't know if that's related because I've had trouble with it before. I changed out the speed sensor after doing some internet searches, but that didn't do it.

    I'm thinking of looking at the wiring that plugs into the speed sensor now, but was wondering if there is some fuse somewhere that controls this, that might be blown. I checked the fuses under the driver's side dash, but didn't see anything that looked suspicious ... are there other fuses under the hood or somewhere?

    Any help would be appreciated.

    Thanks.

    Ross.
    Last edited by ross; 04-22-2009 at 10:09 AM. Reason: forgot truck info

Similar Threads

  1. 4x4 stopped working
    By nvyseal11 in forum Lifted & Offroad Suspension
    Replies: 3
    Last: 11-29-2009, 07:02 PM
  2. Blower stopped working
    By engrsjp1 in forum General Chevy & GM Tech Questions
    Replies: 3
    Last: 09-25-2009, 02:00 PM
  3. 04 silverado temp/compass stopped working
    By drumm14 in forum Audio, Video & Gadget Tech
    Replies: 1
    Last: 05-26-2009, 05:24 PM
  4. 88' Z71 4wd stopped working
    By Jagerballs in forum Chevy C/K Truck Forum
    Replies: 5
    Last: 03-05-2009, 02:02 PM
  5. erratic speedo on cruise
    By krashomatic in forum General Chevy & GM Tech Questions
    Replies: 0
    Last: 02-29-2008, 09:49 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •