GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Jr. Engineer Falcone's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    222

    Default Turn Signal problem.. doesn't pulse..

    First off its a 92 sonoma reg cab short box 2.8L and well my left turn signal is messed up now. At first I thought it was just because the bulb was burnt out so I replaced that. Didn't cure it, checked the fuse, looks to be intact and fine. So now I got no no clue. The indicator has been slightly (broken) since I picked up the truck last year, meaning it won't self cancelle and just stays on even after I've completed my left turn. But now the bliner just lights up and stays on, it doesn't blink.. Any input guys?
    2010 Sierra Nevada Edition
    4.8L Ext. cab - Black Z85 4x4 G80
    Shaved a couple badges and 4x4 stickers, DeeZee Red label Low Pro gloss black Brite plate cross box,DeeZee gloss black Brite plate bed rail caps , K&N,more to come.

  2. #2
    Legend

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Red Wing, Minnesota, United States
    Posts
    3,356

    Default

    pull the bulbs out of the taillight and check the actual socket, if it is brown or black inside it is fried.
    99 K1500 Suburban LT "THE BEAST"
    Hypertech III, K&N, true dual
    285/75/16
    ___________________________
    Jason

  3. #3
    Jr. Engineer Falcone's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    222

    Default

    the socket looked fine when I changed it, the bulb lights up, but it just doesn't flash for signaling.
    2010 Sierra Nevada Edition
    4.8L Ext. cab - Black Z85 4x4 G80
    Shaved a couple badges and 4x4 stickers, DeeZee Red label Low Pro gloss black Brite plate cross box,DeeZee gloss black Brite plate bed rail caps , K&N,more to come.

  4. #4
    Legend

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Red Wing, Minnesota, United States
    Posts
    3,356

    Default

    Swap the bulbs just to double that its not another bad bulb.
    99 K1500 Suburban LT "THE BEAST"
    Hypertech III, K&N, true dual
    285/75/16
    ___________________________
    Jason

  5. #5

    Default

    sounds like your switch may be bad
    GM TECH

    05 silverado shortbed

Similar Threads

  1. !983 Silverado 1/2 ton turn signal problem
    By bigbing64 in forum GM Electrical Tech
    Replies: 0
    Last Post: 06-02-2010, 02:03 PM
  2. Turn signal and brake problem
    By SPCMarty in forum Chevy C/K Truck Forum
    Replies: 0
    Last Post: 01-17-2010, 06:15 PM
  3. 95 silverado turn signal problem
    By minivan25 in forum General Chevy & GM Tech Questions
    Replies: 2
    Last Post: 09-09-2009, 12:58 AM
  4. 04 Tahoe Turn Signal Problem - works 90% of the time
    By ycats in forum Chevy Tahoe Forum (GMC Yukon, Cadillac Escalade)
    Replies: 8
    Last Post: 08-24-2009, 01:33 AM
  5. turn signal problem
    By Stick in forum Chevy Suburban Forum (GMC Yukon XL)
    Replies: 1
    Last Post: 06-22-2009, 07:21 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •