GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER
Page 1 of 2 12 Last Post byLast Post by
Results 1 to 10 of 14
  1. #1

    Question heater not working!!

    my heater is maybe 5 months old yet it will not blow hot or even warm air and my vents don't work for some reason it will only blow the defrost and floor vents .
    Ol' Mossyback :great:

  2. #2

    Default

    i think i saw somebody post something similar to this under hvac controls. if i remember i think it had something to do with a resister on the blower

  3. #3

    Default

    ill check that out when i get off work thanks man

  4. #4
    Jr. Apprentice fairyandtroll's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Atlanta, Georgia USA Area
    Posts
    29

    Default

    Check your coolant level in the radiator as well, my Sierra did the same thing and my indicator light never reported that it was almost out of water, I added coolant and had heat in a few minutes!
    The object is not to play the game, the object is to make it work!:glasses:

  5. #5

    Default

    thanks ill check that out after work

  6. #6

    Default

    what year/modle rig you got?

    doest sound like a resistor, more like hvac actuators sticking or needing reset. there are a few program updates for that kind of concern too
    GM TECH

    05 silverado shortbed

  7. #7

    Default

    its a 93' sonoma 4.3 sle

  8. #8

    Default

    anybody got any suggestions ?

  9. #9

    Default

    woops thaught it was a much new'r rig

    sounds like a bad vacuum actuator or vacuum leak. unforunatily you need to pull the dash off

  10. #10

    Default

    dang man if i could just get it to blow out the vents

Page 1 of 2 12 Last Post byLast Post by

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last: 12-20-2010, 01:20 PM
  2. Coolant flush now heater not working well
    By Mtrotter in forum General Chevy & GM Tech Questions
    Replies: 4
    Last: 03-10-2010, 04:21 PM
  3. heater not working
    By henrys021500hd in forum GM Electrical Tech
    Replies: 3
    Last: 01-28-2010, 01:43 PM
  4. heater/vents not working, only blowing to floor
    By thattallguy32 in forum General Chevy & GM Tech Questions
    Replies: 2
    Last: 10-12-2009, 12:50 AM
  5. Speedo, Cruise, Heater blower stopped working
    By ross in forum Chevy Suburban Forum (GMC Yukon XL)
    Replies: 3
    Last: 06-28-2009, 09:02 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •