GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER
Results 1 to 4 of 4

Thread: please help

  1. #1

    Unhappy please help

    just did a motor swap,and now my motor is missing in the number 1 cylinder and running aweful we have fixed the timeing and it still runs bad so I took it back and they said it was the egr valve I replaced it and it still is missing the plug wires and distributer or not old and there is no carbon build up I love my truck and I have put a ton of money in it I ned serious help

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by judyz71 View Post
    just did a motor swap,and now my motor is missing in the number 1 cylinder and running aweful we have fixed the timeing and it still runs bad so I took it back and they said it was the egr valve I replaced it and it still is missing the plug wires and distributer or not old and there is no carbon build up I love my truck and I have put a ton of money in it I ned serious help
    If you can give out some more infor about your Ride.......Like Year,Engine,Mileage and so on would really Help........

    MIKE


    99"SILVERADO
    5.3 l 3.73 l G80
    BLACK BEAR CUSTOM TUNE
    SNUGTOP l COLORMATCH l KATZKIN










  3. #3

    Default

    [QUOTE=judyz71;257461]just did a motor swap,and now my motor is missing in the number 1 cylinder and running aweful we have fixed the timeing and it still runs bad so I took it back and they said it was the egr valve I replaced it and it still is missing the plug wires and distributer or not old and there is no carbon build up I love my truck and I have put a ton of money in it I ned serious help its a 98 z71 5.7 vortec

  4. #4
    Legend
    murdog94's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Cloquet, Minnesota, United States
    Posts
    8,198
    Blog Entries
    12

    Default

    Have you checked the spider injection assembly?? also is the motor a junk yard motor or new??? Are you getting spark at the #1cyl?? And if so have you checked the compression on that cyl?
    Mike

    Currently

    1997 Chevy S-10 Blazer 4X4 with 330K miles and counting (Hunting rig).

    2009 Saturn Aura XE (wifes car)

    2011 F-150 Crew 4X4

    "Hold it to the floor till you see God.... Then Brake!!!!"

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •