GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER
Results 1 to 2 of 2

Hybrid View

  1. #1

    Default 2002 s10 4x4 crew cab 3 trip to AAMCO

    ok this is obvious. Find another shop I know.

    Problem started at 60k miles, towing light weight utility trailer/motorcycle total approx. 1900lbs. If I'm not mistakin my truck is rated for up to 3000lbs. I have always towed in D meaning DRIVE....as apposed to 3rd. Some folks say that I killed my tranny all 3 times.??

    What happened this past weekend, while towing suddenly the tranny started vibrating and humming really loud. I brought it to a stop, no obvious issues, leaks etc. Started to drive away and the humming started right up louder are the rpms came up, and no shifting into any of the gears.

    Rested it for 2 hours and it ran fine. WTF!!!!!!

    SUggestions? I have it at AAMCO right now in Portland Me, where it broke down on me. My confidence level is WAY down on that tranny.

    thanks!

  2. #2

    Default

    New to the club, I'm here to get a motor with vin w (4.3) for the 02 s10 crew cab. Have you heard any available in your area?

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 04-23-2010, 06:20 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 01-28-2010, 01:50 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 01-01-2010, 09:00 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 07-24-2009, 12:10 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 06-13-2009, 08:50 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •