GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Default Testing Trans Fuse..... Need help!!!

    Some have read my transmission problems and tach issues in my other post. After searching on here a solution could be a bad ignition switch. From what I have read you hook your meter to a ground and the trans fuse. I did this, When the keys are in the ON position but not started yet I get a reading of just under 5 (meter is set at 20V). When I START the burban it wonders a bit. Sometimes it drops to the 2.7 range. I was told this shouldnt drop under 9V. Am I testing it wrong???
    Jesse from AZ!!!!
    95 Suburban 4x4

  2. #2

Similar Threads

  1. 96 chevy ENG 1 and TRANS fuse problems
    By camarojunkie in forum General Chevy & GM Tech Questions
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-2009, 10:21 AM
  2. What fuse is my third brake light fuse?
    By b_burdine in forum General Chevy & GM Tech Questions
    Replies: 1
    Last Post: 11-04-2009, 07:18 PM
  3. I failed my emissions testing today!
    By TRPLXL2 in forum The Coffee Shop ~ Chit Chat
    Replies: 21
    Last Post: 05-15-2009, 11:11 PM
  4. Testing my Picture
    By Paul in forum Chevy Suburban Forum (GMC Yukon XL)
    Replies: 5
    Last Post: 02-02-2009, 08:32 PM
  5. Testing the GMTruckClub News Web Show - LIVE NOW!
    By Steve in forum The Coffee Shop ~ Chit Chat
    Replies: 15
    Last Post: 12-17-2008, 07:35 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •