GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER
Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Default Pac Os4 Problems-low sound

    im installing a new radio into my silverado. 2010. non bose. i pluged it all up and theres low to no sound at all. can someone help me with this? whats wrong? the application guide said it would work with my truck .
    LongBeachSkankZ

  2. #2

    Default

    If you can possibly, take the OS4 back and get an OS3. Your life will be 100x easier hooking it up, im not a huge fan of OS4's they are universal for alot of applications compared to the OS3 which is specific to your application

    ~Jake

  3. #3

    Default

    What kind of system are you running? Double check your connections, sounds likes something isn't hooked up right.

  4. #4

    Default

    having same issue, checked conections 10 times, anyone have any ideas?

  5. #5

    Default

    i figured it out the same night. i had it plugged in the amplified connection instead of the non on the os4. rookie mistake haha

Similar Threads

  1. Stereo Audio Problems NO SOUND!!!
    By AL3X in forum Audio, Video & Gadget Tech
    Replies: 8
    Last: 07-30-2010, 05:48 PM
  2. Best CAI for Sound, and MPG?
    By x3no in forum Chevy Silverado Forum (GMC Sierra)
    Replies: 20
    Last: 06-11-2010, 11:02 AM
  3. CAI sound
    By heavy chevy in forum Performance & Fuel
    Replies: 8
    Last: 04-15-2009, 12:52 PM
  4. Replies: 0
    Last: 04-19-2008, 10:46 PM
  5. Chevy Silverado Heater problems blower problems
    By bidutch in forum GM Powertrain
    Replies: 3
    Last: 12-13-2007, 05:59 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •