GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER
Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Default Temp Guage malfunction

    My temp gauge is not working! It is stuck to the left as is the temp never rises. If anyone can help!! Thanks

  2. #2
    Legend
    murdog94's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Cloquet, Minnesota, United States
    Posts
    8,198
    Blog Entries
    12

    Default

    Year, make, model.
    Mike

    Currently

    1997 Chevy S-10 Blazer 4X4 with 330K miles and counting (Hunting rig).

    2009 Saturn Aura XE (wifes car)

    2011 F-150 Crew 4X4

    "Hold it to the floor till you see God.... Then Brake!!!!"

  3. #3
    Legend
    stephan's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Far West, Oregon USA,
    Posts
    8,606
    Blog Entries
    1

    Default

    Welcome to the club Luis. Not knowing any info on your vehicle, the easiest thing to check would be the wire going to your temp sensor on the engine. They can sometimes work loose, & the older your veh is the dirtier the connection can get too making for no continuity.
    1988 Chevy C-3500 2wd (no pic)
    350 c.i. 5.7 L Stock Block, 4 Bolt Mains
    L-31 Vortec Heads, Edelbrock Cam & Intake,
    Holley 650, Flowtech Headers, Magnaflow exh.
    Jet Trans 700R4, B&M Ratchet, 4:10 gears,
    3" susp. lift kit "shadetree"
    No rev limiter, No speed limiter lol


  4. #4

    Default

    Welcome to the club. As mentioned above, year, make and model please.

  5. #5

    Default

    I would say its a bad temp sensor. I work at a parts store and this happens a lot. People come in saying that there temp gauge is stuck in a cetain spot. Once they replace the sensor it fixes the problem. There usualy something like 10$. Try that and check your wire connection on it. It's usualy only 1-3 wires on the sensor.


    Good luck!
    1995 C1500 4.3L 2WD. JET TBI Spacer, JET stage 1 chip, 10mm Taylor custom wires, Pulstar Iridium Pulse Plugs.
    260k miles and still going strong...

Similar Threads

  1. wiring up a transmission temp guage
    By sexysilverado25 in forum GM Electrical Tech
    Replies: 4
    Last Post: 04-29-2010, 09:43 PM
  2. temp. guage fluxuating
    By tcook18 in forum GM Powertrain
    Replies: 2
    Last Post: 01-13-2010, 12:46 PM
  3. Tranny Temp Guage
    By CarpenterGuy in forum GM Powertrain
    Replies: 7
    Last Post: 11-19-2009, 10:00 PM
  4. Temp Guage Not Working
    By BIGFOOT in forum General Chevy & GM Tech Questions
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-2008, 12:49 PM
  5. temp guage.
    By thebandit110 in forum Chevy Suburban Forum (GMC Yukon XL)
    Replies: 0
    Last Post: 12-19-2007, 04:01 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •