GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER
Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Question Installed new alternator... Having issues

    I replaced my alternator (only putting out 6 volts). It is hooked up the way it is supposed to be but im having issues. The battery seemed to be ok but I dont have a charger. I jumped the truck and drove it with the hopes of it charging. The issue I am have is the dash and guages will click and flicker ever 10 seconds or so and the battery light will go on and off. Any suggestions before I go buy a new battery??? I'm a novice but the alternator is easy enough to change. Thank in advance for the help!

  2. #2

  3. #3

    Default

    You forgot to plug in the regulator wire, didn't you? No worries. ;)
    ...
    ....

Similar Threads

  1. 96 K1500 Suburban alternator issues
    By DeadHead in forum General Chevy & GM Tech Questions
    Replies: 1
    Last: 09-02-2010, 10:47 PM
  2. alternator going bad?
    By loic in forum General Chevy & GM Tech Questions
    Replies: 10
    Last: 10-05-2009, 09:41 AM
  3. 2000 Sub. 1500 LT Alternator Issues?
    By buckmiestr in forum Audio, Video & Gadget Tech
    Replies: 2
    Last: 07-14-2009, 09:07 PM
  4. My Alternator Went Out on Me
    By Crawdaddy in forum Audio, Video & Gadget Tech
    Replies: 3
    Last: 07-07-2009, 10:43 AM
  5. I installed a new CAI kit.
    By plumber_rob in forum Photo & Video Gallery
    Replies: 5
    Last: 02-07-2009, 01:30 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •