GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Default plzz help. tbi 350 ??????????

    i got a 95 k1500 tbi 350. stock... starts right up. never gets above 170 degrees, wierd. put it in gear and wait as if your at a stop light and the rpms go down to like 200 and shoot back up. itll do it till it kills itself but starts right back up in park. i dont know what to do.... ive replaced the tps, cap, rotor, plugs, wires, iac, fuel pressure regulator, map, fuel filter. plzz help. im outa options and if i cant fix it soon i need to look for another vehicle. any and all help would just really make my day, thanx. oh and i dont get any service engine soon light...... thats really whats throwin me off. distributor? torque converter lockup? ecm? fuel pump? anyone else have this issue
    Last edited by 95chevy; 12-04-2011 at 12:59 AM. Reason: adding to post

  2. #2

    Default

    It does this all the time, or just when it's cold?

    Steve
    10 Chevy Traverse LT AWD
    02 Chevy Trailblazer LS (110K+ miles - loaded except for 4WD - WRECKED!)
    99 Chevy Cavalier LS (105K+ miles - commuter car)
    78 Chevy Suburban Silverado (454, 3/4 ton)
    62 GMC 3/4 ton Pickup (350 police interceptor)

    Remember: Search Before Posting | Fill out Your Profile & Signature
    * I've been saying for years that I was going to change my username, and I finally did.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •