GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER
Results 1 to 3 of 3

Thread: O2 sensor?

  1. #1

    Default O2 sensor?

    I have 2006 4.3 2WD, it has a code of "bank 1 sensor 2". I got a new O2 sensor and replaced it, the light stayed out for 10 minutes and came back on the same code. Is there something else that will make it show that code?
    Musky50

  2. #2
    Legend
    TRPLXL2's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Norwalk, Ohio
    Posts
    3,359
    Blog Entries
    8

    Default

    Well being that the location is drivers side low on the y pipe, I would say that it is very possible that the harness got burned on the exhaust pipes. Inspect your wiring harness for a short, your 02 sensor might not have even been bad if you have a short in the wiring.

  3. #3

    Default

    Thanks I wll check the wiring
    Musky50

Similar Threads

  1. Engine code: P0121 TP sensor or APP sensor 1 problem
    By mah2496 in forum GM Powertrain
    Replies: 0
    Last Post: 11-04-2011, 11:38 AM
  2. Cam sensor and Crank sensor problems?
    By chevyhd24 in forum GM Powertrain
    Replies: 0
    Last Post: 09-11-2011, 08:56 AM
  3. Crank sensor out of time with cam sensor?
    By revo18 in forum GM Powertrain
    Replies: 2
    Last Post: 07-30-2011, 10:02 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 12-07-2010, 06:47 AM
  5. 02 sensor bank 1 sensor 1
    By TJDinFLA in forum General Chevy & GM Tech Questions
    Replies: 2
    Last Post: 05-26-2010, 07:51 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •