GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Default Instrument Cluster dead, battery drain, will not move.....

    My 04 trailblazer started to run really rough, so I cleaned the throttle body. Then it ran better, but I ma now having a different problem. The battery was weak, so I went and bought a new battery. It sat a week while I was outta town, came back tried to start it, battery was graveyard dead! Now all the gauges have stopped working and the car will not move! Any ideas? I need some help ...i am stuck on what to do now....




    Read more: http://www.gmtruckclub.com/forum/new...#ixzz27PDmgVNu

  2. #2

    Default

    Have you tried to jump it? Check your terminals, make sure they're clean and secure. If you can jump it and get the truck to function properly, you probably just overlooked something installing the new battery... But, if the battery continues to die after sitting, you probably have a draw on the battery (which was probably why the old battery was weak) Then you'll have to start chasing to find the problem.
    00 Chevy Tahoe LT, 5.3 4x4

  3. #3

    Default

    @Kady here's the main post tat were trying to help him on
    http://www.gmtruckclub.com/forum/sho...#axzz27QioWis6

    1996 Chevy Tahoe LT 5.7L V8 4X4 205,000+ miles. Built proudly at Janesville Assembly in Janesville, Wisconsin
    Basic mods: Lights all over, bunch of electrical work, and a couple cooling mods.

    Check out my other mods in My Garage: http://www.gmtruckclub.com/forum/sho...t-Tahoe-4-Door

  4. #4
    Sr. Mechanic
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Tuscaloosa, AL
    Posts
    157

    Default

    Okay I had a very similar issue this summer and from what my mechanic who is a family friend. GMC's in that year are notorious for the instrument panel dieing. Its a default and you have to have it sent off to get rebuilt or sometimes you can find a new one. Its about $200 fix if you stay away from the dealer.
    2004 GMC Sierra SLT 6.0L 4x4
    UWS Low Profile toolbox 10% tint front and over stock back tint
    AirAid MIT and K&N airfilter
    BlackBear Performance

Similar Threads

  1. LED lit instrument cluster!
    By reggiecab2000 in forum Chevy Truck Accessories
    Replies: 25
    Last Post: 11-06-2012, 10:47 AM
  2. Battery Draw, cluster dead, and will not move now.
    By monroefiredog in forum GM Electrical Tech
    Replies: 1
    Last Post: 10-12-2012, 07:18 PM
  3. Dead battery, or something else draining battery?
    By Cobrasix in forum General Chevy & GM Tech Questions
    Replies: 3
    Last Post: 02-05-2012, 10:50 AM
  4. battery drain but test shows no drain???
    By rondo in forum GM Electrical Tech
    Replies: 14
    Last Post: 09-12-2010, 11:54 PM
  5. Put in new guage cluster, now battery almost dead every morning?
    By bigburb in forum Chevy Suburban Forum (GMC Yukon XL)
    Replies: 6
    Last Post: 03-04-2009, 12:11 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •