Avatar question.....

Discussion in 'The Coffee Shop ~ Chit Chat' started by Joeairforce, Oct 17, 2011.

  1. Joeairforce

    Joeairforce New Member

    How'd I get this Avatar? I know I didn't change it.....
  2. Caddiac

    Caddiac New Member

    There is a little weird stuff going on. All of a sudden I started getting emails for every post I made even though I turned that off months ago.
  3. KidHauler

    KidHauler New Member

    I just got an email for the Halloween contest. Weird stuff, indeed.
  4. ntbush83

    ntbush83 New Member

    Only explanation..............................aliens
  5. Joeairforce

    Joeairforce New Member

    and now it's back to normal...... hmmm....
  6. ntbush83

    ntbush83 New Member

    What was the old avatar?
  7. Joeairforce

    Joeairforce New Member

    and now it's changed again.....

    DSCN0212cropped.jpg


    No idea where the dog one is coming from or how it's getting there....


    Watch the whole problem just be my computer again..... Maybe I should log in from another computer and see what it is...
    Last edited: Oct 19, 2011
  8. Joeairforce

    Joeairforce New Member

    This can be deleted....
  9. Caddiac

    Caddiac New Member

    I am still getting tons of emails from aliens. I have changed my preferences but apparently the aliens have not checked my settings lately. We need to get a check box for 'No Anal Probing'. Just in case the aliens want to get more personal than email.
  10. NCN8ive

    NCN8ive New Member

    Just pray that "NO" means "NO" to the aliens. :gasp:
  11. TrailLeadr

    TrailLeadr New Member

    Sorry guys. You'll have to bear with us. The avatar issue is a known one and to my knowledge it's being worked on.
    Don't delete your avatar if it shows up wrong or weird. I believe it's a database issue. If you delete it you may lose your correct avatar.
    I had not heard anything about mail preferences not working correctly. Anyone else getting email when they shouldn't be?
  12. Caddiac

    Caddiac New Member

    I went in and reset my preferences again this time it looks like it fixed the problem.
  13. Joeairforce

    Joeairforce New Member

    Oh good then it wasn't my computer....

    I was for this thread....

Share This Page