Newest Gallery Photos

  1. Chevy Truck Forum

    Welcome To GMTruckClub.com!

    The #1 Chevy Truck Forum Online

    Online since 2004, we're the #1 Chevy Truck & SUV user community. If you have any questions about your Chevy or GMC Truck, SUV or Crossover, or just want to connect with other GM owners and enthusiasts around the world, you've found the best place on the internet to do that.

    Join Today ~ It's Free

    Registering is Free and Easy! Do it today and we'll see you on the forums soon!

Finally got my wheels and tires on, tell me what you think.

Discussion in 'Photo & Video Gallery' started by adampaul1964, May 12, 2009.

  1. adampaul1964

    adampaul1964 Epic Member 5+ Years ROTM Winner 1000 Posts

    Well I broke down and finally bought a set of tires, 305/50/20 Cooper Discoverer H/T Plus, not exactly what I wanted but for $540 out the door I'm not complaining, I really like the look of the factory wheels, you guys tell me what you think.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Last edited: Mar 3, 2010
  2. 99'HEARTBEAT

    99'HEARTBEAT Epic Member Staff Member 5+ Years ROTM Winner 1000 Posts Platinum Contributor

    They look Great!!....Very Nice.:glasses:
     
  3. ZSI52

    ZSI52 Epic Member 5+ Years 500 Posts

    lookin good
     
  4. trimhalifax

    trimhalifax Rockstar 100 Posts

    Nice .The rims remind me of the Cragars from the eighties
     
  5. CarpenterGuy

    CarpenterGuy Epic Member 5+ Years 500 Posts

    wow they look great!
     
  6. Pete95Sierra

    Pete95Sierra Epic Member 5+ Years ROTM Winner 1000 Posts

    that look great dude!! I didnt realize those were GM wheels either
     
  7. MXZ1983

    MXZ1983 Rockstar 100 Posts

    i really like those!! nice choice!
     
  8. jerrynino

    jerrynino Rockstar ROTM Winner 100 Posts

    those are stock wheels? damn those are nice... and for 540 i wouldnt complain either... sweet deal
     
  9. adampaul1964

    adampaul1964 Epic Member 5+ Years ROTM Winner 1000 Posts

    So had them on for a couple of days and found that when I turn right under full lock I have a little tire rub, you can see the culprit in the pics, it's the stud sticking through the frame in the center of the pic. Not a 100% sure what it is , I think it's part of the motor mount, but it's wet out and I didn't feel like crawling underneath to make sure. I'm going to go ahead and grind the unthreaded shank off and that should take care of it. :money:
     

    Attached Files:

  10. bry2500

    bry2500 Epic Member 5+ Years 1000 Posts

    Looks great.
     

Share This Page