1. Welcome To GMTruckClub.com!

    The #1 Chevy Truck Forum Online
    Online since 2004, we are the #1 Chevy Truck & SUV forum and user community. If you have any questions about your Chevy or GMC Truck, SUV or Crossover, or just want to connect with other GM owners and enthusiasts around the world, you've found the best place on the internet to do that.

    Join Today ~ It's Free
    Registering is Free and Easy! Hope to see you on the forums soon!

Fuel pump maybe or fuel reg. or I'm just lost

Discussion in 'Performance & Fuel' started by slider933, Aug 29, 2011.

  1. slider933

    slider933 New Member

    Ok I've changed plugs,wires,rotor and cap. I have a S10 4.3 2000 I have pressure tested the pump got 66 pounds with the key on after the pump turned off pressure drop 20 pounds but after Istarted the engine I got 53 pounds and was very steady. Ok here is the problem when driving above 40mph. The truck has surge you can watch the tach move 300-500 rpms when the truck climbs any size incline I have check for engine codes right now there are none. Before I change the plugs I was getting a misfire code on the number 2 cylinder. Thank you in advance for any help.
  2. Chris Miller

    Chris Miller Rockstar 100 Posts

    Sounds more like you've got a funky injector.
  3. slider933

    slider933 New Member

    Sorry it took so long. It was a trany slip.
  4. SoundZman

    SoundZman Rockstar 100 Posts

    sucks, but glad to hear a resolution to a problem on here.
  5. rqatwju21

    rqatwju21 New Member

    It will be better if you can contact with a specialist. You can also see fielxo for truckers . Here you will get some idea.

Share This Page