1. Welcome To GMTruckClub.com!

    The #1 Chevy Truck Forum Online
    Online since 2004, we are the #1 Chevy Truck & SUV forum and user community. If you have any questions about your Chevy or GMC Truck, SUV or Crossover, or just want to connect with other GM owners and enthusiasts around the world, you've found the best place on the internet to do that.

    Join Today ~ It's Free
    Registering is Free and Easy! Hope to see you on the forums soon!

HID help?

Discussion in 'Lighting Discussion' started by GMCZ71, Dec 8, 2011.

  1. Klutch Mclovin

    Klutch Mclovin New Member 100 Posts

    You might have blown your bulbs.
  2. GMCZ71

    GMCZ71 New Member

    Well I figured out my problem...I just wired the harness wrong and it helped a lot...but they flash when they turn on and sometimes does it flashes a couple more times while they are warming up...is this normal?
  3. sstoner911

    sstoner911 New Member 1000 Posts 100 Posts

    I have never seen what your describing. When I start my truck the HIDs seem to come right on with no flashing....there is a warm up time for HIDs between 1-2 minutes generally so I wouldnt worry about what your seeing.
  4. Klutch Mclovin

    Klutch Mclovin New Member 100 Posts

    I don't quite know what your describing either. When I got my HID's I had to re-wire them because of the crappy wiring they did with them, but mine never flashed. It should start out dim and eventually get brighter in a minute or so.
  5. GMCZ71

    GMCZ71 New Member

    The flashing occurs when I first turn them on and when I swithch from low beam to high beam and vice verser...would better ballasts change anything cause I'm woundering now if the kit I got is a cheap kit...the brand is race sport and it cost $200 to have both high and low beam installed

Share This Page