GM Truck Club
THE PREMIER CHEVY TRUCK & SUV FORUM
Founded in 2004 ~ We're the #1 Chevy Truck & SUV Forum.
Silverado & Sierra | Tahoe & Yukon | Suburban & Yukon XL | SUV & CROSSOVER

Member Feedback My reply to other posts not showing !!!

Discussion in 'Announcements & Feedback' started by Wayne58, Nov 7, 2012.

  1. Wayne58

    Wayne58 New Member

    Joined:
    Oct 15, 2012
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Not that I'm on a EGO trip and I'm still new to the site but it would be nice to be sure the replys you make are getting posted >>> I seem to have a problem with that ? Maybe we don't see our own posts !!!
    #1
  2. Crawdaddy

    Crawdaddy Moderator

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    3,221
    Likes Received:
    10
    I'm not sure what happened, but for some reason your posts were auto-moderated. This was most likely caused by the anti-spam engine, but I didn't see anything in your posts that would necessarily tip it off. However, after approving your posts, your post count is above 10 which should keep the spam engine from messing with you anymore. If you have any further issues, PM me and I'll forward it on to get it resolved.
    #2
  3. ChevyFan

    ChevyFan Administrator Staff Member

    Joined:
    Dec 1, 2004
    Messages:
    5,002
    Likes Received:
    13
    Once you get past 10 posts the anti-spam system isn't supposed to flag you anymore. Very sorry for this, I know it's a pain.
    #3
  4. Wayne58

    Wayne58 New Member

    Joined:
    Oct 15, 2012
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Thank you for the reply and I just waited I assumed someone would figure it out some day lol Maybe you have to introduce the Auto-Mod to a BIG Canuck !!! Thanks again and I promise to behave !!!
    #4

Share This Page