1. Welcome To GMTruckClub.com!

    The #1 Chevy Truck Forum Online
    Online since 2004, we are the #1 Chevy Truck & SUV forum and user community. If you have any questions about your Chevy or GMC Truck, SUV or Crossover, or just want to connect with other GM owners and enthusiasts around the world, you've found the best place on the internet to do that.

    Join Today ~ It's Free
    Registering is Free and Easy! Hope to see you on the forums soon!

please help

Discussion in 'General Chevy & GM Tech Questions' started by judyz71, May 21, 2010.

  1. judyz71

    judyz71 New Member

    just did a motor swap,and now my motor is missing in the number 1 cylinder and running aweful we have fixed the timeing and it still runs bad so I took it back and they said it was the egr valve I replaced it and it still is missing the plug wires and distributer or not old and there is no carbon build up I love my truck and I have put a ton of money in it I ned serious help
  2. 99'HEARTBEAT

    99'HEARTBEAT Epic Member Staff Member 5+ Years ROTM Winner 1000 Posts Platinum Contributor

    If you can give out some more infor about your Ride.......Like Year,Engine,Mileage and so on would really Help........:glasses:
  3. judyz71

    judyz71 New Member

  4. murdog94

    murdog94 Epic Member 5+ Years 5000 Posts

    Have you checked the spider injection assembly?? also is the motor a junk yard motor or new??? Are you getting spark at the #1cyl?? And if so have you checked the compression on that cyl?

Share This Page