1. Chevy Truck Forum

    Welcome To GMTruckClub.com!

    The #1 Chevy Truck Forum Online

    Online since 2004, we're the #1 Chevy Truck & SUV user community. If you have any questions about your Chevy or GMC Truck, SUV or Crossover, or just want to connect with other GM owners and enthusiasts around the world, you've found the best place on the internet to do that.

    Join Today ~ It's Free

    Registering is Free and Easy! Do it today and we'll see you on the forums soon!

remanufactured l460-E installed new noise

Discussion in 'GM Powertrain' started by Bill1996, Sep 23, 2009.

Newest Gallery Photos

  1. Bill1996

    Bill1996 New Member

    Just installed GM rebuilt 3yr 100,00.tranny.Fluid levels are correct BUT for about 10minutes at startup it makes a noise then goes away.Took Inspection cover off and bolts to flywheel are fine.Noise seems to be coming from torque converter.Hope i didn't get a bad rebuillt.Shifts fine and everything else is good.Like i said after 10 minutes sound goes away.Help? do i have to redo this again aaaah no PS sound is like a chirping sound,something rubbing in torgue converter or?
     
  2. starsilverado

    starsilverado Rockstar 100 Posts

    welcome to the forum. I dont know the answer but I bet someone here will have the answer for you
     
  3. Papi Chino

    Papi Chino Member

    hmmm...sounds like front pump is going bad? only reason i say this is because my Th350 on my nova made the same sound before it went kaput.
     

Share This Page