replaced HU still doesnt work HELP

Discussion in 'General Chevy & GM Tech Questions' started by hondaaccord1991, Mar 29, 2009.

  1. hondaaccord1991

    hondaaccord1991 New Member

    I have a 2004 Chevy [COLOR=blue ! important][COLOR=blue ! important]Suburban[/COLOR][/COLOR] fully loaded with the bose system. About 2 weeks ago the stereo was acting up and if you would crank the bass there wouldnt be any at all. It did this for about a week and then randomly there was no sound output at all. If you turn everything up there is still no sound. I checked the amp and stereo fuses and they are fine. Also when you turn on the rear stereo controls every speaker in the [COLOR=blue ! important][COLOR=blue ! important]car[/COLOR][/COLOR] pop very loud. I replaced the HU with the same kind from my friends 03 H2 and the speaekers will randomly pop without the key in the ignition and the stereo says lock. Can i use the HU from the hummer and just have it reset or what. the H2 HU is part #15198715 and the REM# is 12229245
    Please help me
     
  2. 04blackz71

    04blackz71 Rockstar 100 Posts

    sry to hear about you radio i am not sure if you can use te hummer one or not the easy way is et an after maket or one from a junk yard that still works
     
  3. hondaaccord1991

    hondaaccord1991 New Member

    yeah thats what i thought but then i would loose rear stereo controls and the dvd controls. thats what happened in my old expolder
     
  4. blueZ71

    blueZ71 Rockstar 100 Posts

    I know hey have some sort of anti theft mechanism which is probably why it says lock. Sorry I'm not more knowledgable but I hope this points you in the right direction.
     

Share This Page

Newest Gallery Photos