signature images not working ?

Discussion in 'Announcements & Feedback' started by jnbama, Apr 29, 2012.

  1. jnbama

    jnbama Member

    trying to upload a sig. picture from computer using the same file I used before , not working
    Last edited by a moderator: Apr 30, 2012
  2. Coach24

    Coach24 New Member

    I can't seem to get any pics to load. My problem is most likely user error. Or computer tech illiteracy and failure to understand all the tech stuff they require to master this task.
  3. jnbama

    jnbama Member

    You must have figured it out you have sig. pic. . did the same as before , clicked browse ,clicked on picture same file I used before, clicked upload on bottom, not working. not very computer savy myself
  4. Sierraowner5.3

    Sierraowner5.3 New Member

    not just you, im haveing same problem with my Sig pic. avatar pic worked ok, sig pic dosnt tho. thought it was just me.

    Alex
  5. donyms

    donyms New Member

    I tried to load a profile picture for my girlfriend [MENTION=54347]Gpana[/MENTION] and couldn't get it to work. I know I am doing right because I have posted many pictures on here in the past. Wrote Steve to ask him for assistance, Got no reply. So I don't know what to tell you. :glasses:
  6. Coach24

    Coach24 New Member

    Maybe Hackers got the site again and put alien bodies in the photo arena.
  7. jnbama

    jnbama Member

    Hackers, maybe the Dodge and Ford forum guys are jealous and messed it up
  8. ChevyFan

    ChevyFan Administrator Staff Member

    What's the issue that everyone's having? We moved to a new server and then I uploaded a new and fresh copy of all of the files, then I locked down the server pretty fierce.

    Be very specific, what problems are being seen? What's the URL of the page that you're on, what's the specific task that you're trying to accomplish, what's the specific error-message that you're getting?

    ---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------

    Is this only the signature picture?

    ---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------

    *** PROBLEM SHOULD BE SOLVED ***

    I made a new directory and it wasn't made writeable, so I made it writable (and locked it down so no hackers can run malicious script in there that's given the name of an image file).
  9. jnbama

    jnbama Member

    I tried to quote but it said more than 10 words which I had way beyond that, pictures not uploading from my pic. file I have used many times before. Yesterday said unable to upload pictures, today nothing
  10. Sierraowner5.3

    Sierraowner5.3 New Member

    i got a pic uploaded. thanks a whole bunch steve.

    Alex
  11. Dirty Dog

    Dirty Dog New Member

    ITS FIXED>>>>>> PARTY :party: PARTY >>>>>>> THANX STEVE>>>>>>:glasses:
  12. ChevyFan

    ChevyFan Administrator Staff Member

    Also, if you DOUBLE-CLICK on images in the posts, it's supposed to make them full-size. I have no clue why they are showing up as thumbnails in the signatures.
  13. Dirty Dog

    Dirty Dog New Member

    :glasses:hey Steve it letting us post them now so,,,I am happy,,:) thanx
    and i will try clicking on one ,never tried it yet,,, always up for new things....
  14. O'Brien

    O'Brien New Member

    I can't even get a signature text to show up on mine. If I go to settings it's still there but I saved it and it doesn't show up on the bottom of my posts. Also not real computer savvy.

    Oooops....nevermind ...it's there now.:great:


    Hmmmmmmm,well it's here on this post alright .....just not at the bottom of the other posts that I've already made. Will it just show up on new posts that I make or what??
    Last edited: May 4, 2012
  15. Coach24

    Coach24 New Member



    Hmmmm good question . It used to show up previous as well as current. Some modifications to the site may have changed it.
  16. O'Brien

    O'Brien New Member

    It's cool either way.Just thought maybe I was missing something.

Share This Page