1. Welcome To GMTruckClub.com!

    The #1 Chevy Truck Forum Online
    Online since 2004, we are the #1 Chevy Truck & SUV forum and user community. If you have any questions about your Chevy or GMC Truck, SUV or Crossover, or just want to connect with other GM owners and enthusiasts around the world, you've found the best place on the internet to do that.

    Join Today ~ It's Free
    Registering is Free and Easy! Hope to see you on the forums soon!

Spedo problem in early Avalanches?

Discussion in 'Chevy Avalanche Forum (Escalade EXT)' started by ChevyFan, Jun 1, 2007.

  1. ChevyFan

    ChevyFan Administrator Staff Member 1000 Posts

    I've heard that there can be speed problems in some of the 2002 & 2003 Analanches. Anyone experienced this?

    Here is the key: CALL GM, others have called them and GM has agreed to replace it as a manufacturers defect, but there is no recall on it. This can be done for vehicles that have even been over 50k miles.
  2. TrailLeadr

    TrailLeadr New Member 1000 Posts 100 Posts

    Never experienced it. Any idea what the actual problem was? (didn't work, wrong speed...)
  3. ChevyFan

    ChevyFan Administrator Staff Member 1000 Posts

    Sticking spedo, sometimes jumping up and pegging at 120. Some of them just go out and no longer function. Sometimes it will go back and forth between 0 and 120 and then will park somewhere else.
  4. Cableguy

    Cableguy New Member 1000 Posts 100 Posts

    If the cluster is bad does that make it a "Cluster ****"?

Share This Page