squeeking somewhere up front.

Discussion in 'Lifted & Offroad Suspension' started by Z71_usmc_rebel, May 14, 2009.

  1. Z71_usmc_rebel

    Z71_usmc_rebel Rockstar ROTM Winner 100 Posts

    So its been a while! but i have a little noise that is starting to bug me and im gonna take a look over the weekend to figure out what it could be.. It becomes audible around 20 mph and then stops once i hit 30 +..it almost sounds like a thin metal and the sound rolls with the speed of the wheel...any ideas on what it may be let me know... might just be somethin loose...who knows? alright guys hope to hear some feed back ..
     
  2. Springthing

    Springthing Epic Member 5+ Years 1000 Posts

    Any chance it's a loose pad / squeal tab that's touching the rotor at a slight offset angle?
     
  3. 520operator

    520operator New Member

    my 04 did the same thing shortly there after i was replacing a wheel bearing
     
  4. Z71_usmc_rebel

    Z71_usmc_rebel Rockstar ROTM Winner 100 Posts

    see i have heard both of the those ideas so far and was going to look into the brakes first..only because i had both wheel bearings replaced about 8 months ago..so i would hope that would not be the case. thanks for the possibilities so far!
     
  5. Montana

    Montana Member

    Sounds like a brake job in your near future to me
     
  6. Z71_usmc_rebel

    Z71_usmc_rebel Rockstar ROTM Winner 100 Posts

    so im not exactly sure what the problem was...i took the truck to the auto hobby shop and rotated the tires..checked all the brakes and everything up front. could not find anything wrong. but ever since the tires came off there has been no squeaking!
     

Share This Page

Newest Gallery Photos