GM Truck Club Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

· Registered
Joined
·
298 Posts
Hey guys,

Thanks for reading my first post on the forums.

This is my first suburban but not my first truck. I have a lot of plans for this truck but I just need the time to do it.

First off I need to fix some of the problems that it has before I get to aftermarket upgrades.

First problem. I have no Medium, or Low setting on my fan selector. The switch will go to those settings but the fan cuts out and doesn't run at all. Could this be that infamous triple tap resistor somewhere behind the dash?

Second problem. The Rear Air/heat doesnt' work at all? checked fuses, everything is ok so far... any ideas?

Well thats enough for now, Feel free to email me anytime for anything if you think I could help.

thanks again

BTW its a 1993, burb, sle 4x4 with 350, 4L60-E.

thanks
 

· Registered
Joined
·
298 Posts
Discussion Starter · #3 ·
I thought about that, do you know where the resistor is, and yes its the pushbuttons not manual switches.

I have fully tested the knobs for the rear air, and nothing... I Was goin got pull the casing off and test for voltage at the motor and go from there.

There was an electronic trailor brake in teh truck bfore I bought it, and it was removed... I am just curious as to how ROOKIE the guy was that installed that maybe he messed something up that I Dont know about

thanks
 

· Registered
Joined
·
298 Posts
Discussion Starter · #6 ·
ok, so are you saying I need to replace the module that I control the heat from?

or rip out the blower motor firsT?

thanks
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top