GM Truck Club Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #1
I have a 1999 OBS burb with 131K miles on it. I have a miss between 1500 - 2200 rpms. There is no code or SES light. I put it on a scanner and it does not show a miss. It is not in the trans, as I can get it to miss while in parkedl and rev up to 2500.
I have replaced the following:
tune-up (plugs/wire/cap/rotor)
coil (2 different brands)
fuel filter
fuel pump
O2 sensor
TPS sensor
seafoam in gas tank to clean injectors
and swapped from the old poppet valve spider to the ungraded injector spider

Still can't find miss.
Any help?

Basically stock, has flowmaster cat-back, K&n filter, and a PCM4less computer. I have even put the stock computer back in. Same problem.
Motor still pulls strong to 5K rpm. If I am under light throttle and lite load, that is when the miss occurs. If I give it more gas, it goes away.
 

·
Registered
Joined
·
2,966 Posts
Could be worn lifter or cam lobe too. I know thats not good...I'll shut up.:tussor:
 

·
Registered
Joined
·
35 Posts
If you post this in the performance area then you might get some of the truck people to give their thoughts too. I got a good response to my performance questions there.

You could also PM a moderator and ask them to move this thread.
 

·
Registered
Joined
·
126 Posts
Have you checked your ignition module and pickup coil inside the distributor?? Also check your fuel pressure, your regulator might be bad!!
 
1 - 6 of 6 Posts
Top